
Салат з сьомгою і перепелиними яйцями
Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.
Ingredients
Сьомга слабосолена
250 г
Яйце перепелине
12 шт.
Сметана
20 г
Кріп
20 г
Цибуля зелена
20 г
Огірки
300 г
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores