
Салат "Акапулько"
Надзвичайно легкий у приготуванні салатик. І це не єдина його перевага. Цей салат, на відміну від салатів із м'ясними інгредієнтами, овочевий, легкий і дуже корисний. Переглянувши список інгредієнтів, Ви побачите тільки корисні для здоров'я продукти: квасолю, кукурудзу і солодкий перець. І ніякого майонезу: відпочиньте, нарешті, від нього! Сіль, чорний мелений перчик і гострий соус за смаком - вийде дуже оригінально. Обов'язково дайте салату настоятися. Дайте час інгредієнтам "познайомитися". Салат від цього тільки виграє. Радує око колірна палітра страви. Квасолю можна використовувати червону. У поєднанні з жовтою кукурузкой і зеленим перцем - виходить дуже життєрадісно. Одним словом: Акапулько.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
250 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
2 шт.
7 Flour 1kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Akvulya Still Water 2l
70 мл.
Preparation steps
01
Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.
02
Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.
03
Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.
04
Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores