
Пиріг із баклажанів і м'яса
Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.
Ingredients
Баклажани
3 шт.
Сіль
за смаком
Фарш м'ясний
500 г.
Сир твердий
100 г.
Гриби свіжі
100 г.
Борошно пшеничне
за смаком
Вершки
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.
03
Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.
04
У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores