Паста з сьомгою і креветками - Image

Паста з сьомгою і креветками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей ресторанний рецепт неодмінно сподобається всім любителям пасти і морепродуктів. Морепродукти можна вибирати за смаком. Паста з сьомгою і креветками - страва не тільки смачна, але і корисна, виглядає просто чудово, а готується дуже легко і досить швидко. В італійських ресторанах в оригінальному рецепті для цієї пасти використовується лінгівіні. Але на домашній кухні можна використовувати ті види макаронних виробів, які доступні і під рукою, наприклад, спіральки, а сухі трави можна замінити свіжими. Подають блюдо традиційно - гарячим, посипавши зверху пармезаном і свіжим базиліком. Деякі господині додають дрібно нарізаний кріп або шпинат.

Ingredients

Цибуля ріпчаста

100 г.

Спагеті

300 г.

Томатна паста

500 г.

Креветки очищені

200 г.

Базилік сушений

1 ч. л.

Часник

3 зубчика

Оливкова олія

40 мл.

Сьомга

250 г.

Сіль морська

0,5 ч. л.

Свіжий базилік

за смаком

Preparation steps

01

Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості.

02

Одночасно у великій кількості підсоленої киплячої води зварити спагеті.

03

Томатну пасту додати до цибулі і часнику, довести до кипіння і на мінімальному вогні тримати 5-7 хвилин, поки вариться паста.

04

Філе сьомги порізати і обсмажити на гарячій сковороді без олії по 1-2 хвилини з кожного боку.

05

Сьомгу і очищені креветки (їх не треба попередньо готувати) додати до томатної пасти. Додати сіль і сушений базилік, добре прогріти і подавати зі спагеті, прикрасивши листочками свіжого базиліка.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min