Гострий цибульний соус - Image

Гострий цибульний соус

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Як відомо, в багато які страви цибулю додають для приємного аромату. Хоча вона і не надто насичена і концентрована, але це навіть на краще. Адже такий аромат не в'їдається, проте все таки викликає бажання спробувати страву. Думаємо, в соусі цибуля теж відіграє дуже важливу роль. Крім аромату вона надає ще й гарний смак. Як відомо, м'ясо дуже любить цибулю, тому такий соус можна подавати і до м'яса, і до гарніру теж. Тому що томат-пюре - це досить універсальний томат, який буде до речі скрізь. Ну а цибуля тільки чудово доповнить весь соус. Тільки не захоплюйтеся - адже він досить гострий, але якщо в міру - то дуже смачний.

Ingredients

Борошно

1 ст. л.

Вершкове масло

2 ст. л.

Цибуля

2 шт.

Томат-пюре

2 ст. л.

Сiль

за смаком

Перець

за смаком

Зелень кропу

20 г.

Вода

400 мл.

Оцет

1 ст. л.

Preparation steps

01

Муку підсмажити на маслі і розвести водою.

02

Цибулю почистити, нарізати маленькими шматочками і протушкувати. Додати томат-пюре, сіль, перець і оцет.

03

Додати посічену зелень і з'єднати з соусом. Проварити 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гострий цибульний соус – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua