Горiхово-вершковий соус - Image

Горiхово-вершковий соус

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.

Ingredients

Вершкове масло

100 г.

Вершки

250 г.

Ядра волоських горiхiв

100 г.

Пармезан

80 г.

Мускатний горiх

за смаком

Перець

за смаком

Сiль

за смаком

Preparation steps

01

На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.

02

Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.

03

Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Горiхово-вершковий соус – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua