
Ніжні млинці з грибною припічкою
Млинці з припічкою - це млинці з начинкою, але, що не загорнута в млинець, а "припечена" до нього. Такі млинці готуються двома способами. У першому випадку - начинка викладається прямо на гарячу сковороду, а потім заливається тістом. У другому - спочатку тісто, потім припічка. У даному рецепті для приготування відмінно підійдуть печериці, вони добре ріжуться тонкими скибочками (товщиною в пару міліметрів), не вимагають попередньої теплової обробки і швидко готуються, зберігаючи форму і смак. Печериці чистять сухою ганчіркою (не миють). Млинці подають теплими або гарячими до перших страв замість хліба або в якості самостійного блюда разом зі сметаною і зеленню.
Ingredients
Яйце куряче
2 шт.
Олія рослинна
50 мл.
Цукор
4 ч. л.
Цукор ванільний
за смаком
Борошно пшеничне
3 ст. л.
Печериці
6 шт.
Сир твердий
100 г.
Кріп
за смаком
Молоко
за смаком
Дріжджі сухі
1 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати 1 куряче яйце, 2 ч. л. цукру, суміш збити вінчиком. Не перестаючи збивати, поступово додати борошно. Влити молоко, перемішати.
02
Додати ванільний цукор, дріжджі, постійно помішуючи.
03
Окремо збити білок, додати 2 ч. л. цукру, збити сухим вінчиком до стану піни.
04
Додати білкову суміш в тісто, влити рослинну олію, перемішати.
05
Розігріти сковороду з рослинною олією, додати дрібно нарізані гриби, через 2 хвилини додати подрібнений кріп. Вилити тісто на сковороду. На одну половину млинчика викласти тонкі шматочки сиру, згорнути млинець навпіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores