
Мінестроне з куркою
Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.
Ingredients
Курячий бульйон
1 л.
Дрібні макарони
100 г.
Пармезан
за смаком
Куряче філе
1 шт.
Петрушка
2 ст. л.
Горох (заморожений)
400 г.
Помідори
400 г.
Селера
2 стебла
Морква
1 шт.
Подрібнений часник
1 зубчик
Цибуля
1 шт.
Оливкова олія
2 ст. л.
Вода
1 стакан
Preparation steps
01
Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.
02
Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.
03
Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.
04
Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores