Каламарата - Image

Каламарата

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ingredients

Базилік

за смаком

Кальмари

400 г.

Оливкова олія

20 мл.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Вино біле сухе

50 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Помідори черрі

400 г.

Часник

3 зубчика

Preparation steps

01

Помідори порізати на четвертинки.

02

Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.

03

До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.

05

Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min