Варення із яблук і ківі - Image

Варення із яблук і ківі

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Варення з яблук - це напевно саме розповсюджене в нашій країні варення. Його варили ще наші бабусі та прабабусі. Вони варили його тоді в казанах в печі. Цей смак дитинства в селі став просто незабутнім. Тоді, звичайно, не було такого достатку, не було супермаркетів, ані екзотичних продуктів. Задовольнялися тим, що подарував власний сад. Але зараз на вулиці 21 століття. На полицях супермаркетів з'являються все нові і нові екзотичні фрукти. Тому сьогоднішні господині стали більш просунутими. Ось і ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити і змінити старий рецепт яблучного варення і додати туди ківі для того, щоб смак був незвичайним і оригінальним.

Ingredients

Ківі

3 шт.

Яблуко

5 шт.

Цукор

500 гр.

Вода

3 л.

Preparation steps

01

Фрукти помити, почистити і порізати кубиками.

02

Змішати фрукти з цукром і додати воду. Залишити на годину.

03

Довести масу до кипіння і варити на повільному вогні близько 40 хвилин. Після того, як охолоне, ще раз закип'ятити.

04

Гаряче варення розкласти по стерилізованим банкам і перевернути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Варення із яблук і ківі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua