Рибний мус - Image

Рибний мус

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як Вам відомо, мус – це ніжний десерт французької кухні, основа якого – фруктово-ягідне пюре і молочні продукти. Не обходиться і без спеціальних інгредієнтів, які сприяють утворенню стійкої піни – наприклад, яєчні білки і желатин. А як Ви дивитеся на те, щоб приготувати зовсім несолодкий мус, скажімо, з риби? Така закуска на перший погляд здасться Вам трохи дивною, але повірте: з'ївши ложечку подрібненого рибного філе, збитого з ніжними вершками, Ви отримаєте справжню насолоду і не зможете відірватися від такої смакоти. Така страва цілком заслуговує бути присутньою на святковому столі. Зазвичай її подають в якості соуса до м'яса, а також намазують сумішшю хліб.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

250 г

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dobryk Gelatin 15g

за смаком

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

1 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл

Preparation steps

01

Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати її з бульйону, але бульйон не виливати. Желатин залити теплим бульйоном і розмішати до повного розчинення. Рибу нарізати шматочками, покласти в чашу блендера. Туди ж додати вершки, спеції, желатин. Все подрібнити і перемішати до однорідного стану.

02

Яйце розбити, відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером в стійку піну. Обережно вмішати білкову піну в рибну масу. Довівши до однорідної консистенції, викласти мус у формочки. Поставити в холодильник і охолоджувати близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min