Риба в картопляній скоринці - Image

Риба в картопляній скоринці

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей. Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим. При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей. Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!

Ingredients

Філе риби

4 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Картопля

4 шт.

Борошно пшеничне

20 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

20 мл.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.

02

Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.

03

Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба в картопляній скоринці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua