
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
400 г
Akvulya Still Water 2l
1 л
Salt Egypt
15 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
10 г
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
30 г
Vinnytsia Mustard 125g
10 г
Iberica Capers 250g
50 г
Grape
200 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Walnut
50 г
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.
02
Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.
03
Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores