
Соус барбекю з медом для курки на грилі
Якщо ви любитель димковатого присмаку страв, тоді ви напевно обожнюєте соус барбекю. А щоб він був бездоганний і точно підходив вам до смаку, то вам слід готувати його самим. Тоді ви точно не розчаруєтеся. Адже все буде приготовлено так, як ви любите. А ми вам у цьому допоможемо, надавши чудовий рецепт соусу. Якщо ви завзятий любитель, то можете приготувати наперед велику кількість соусу і зберігати його в холодному місці, щоб він чекав слушної нагоди. Тим більше, що готувати її - справа нескладна. Легка курка буде ще ароматнішою і більш насиченою, якщо ви приправите її соусом барбекю. Хоча цим соусом можна заправляти і інші страви за вашим смаком.
Ingredients
Масло вершкове
¼ ст.
Цибуля ріпчаста (подрібнена)
1 ст.
Кетчуп
1 ст.
Вода
0,3 ст.
Мед
¼ ст.
Сік лимонний
2 ст. л.
Соус ворчестерський
1 ст. л.
Перець чорний мелений
¼ ч. л.
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати 4-5 хвилин до м'якості.
02
Додати кетчуп, воду, мед, лимонний сік, ворчестерский соус і чорний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.
03
Перелити в банку і зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores