Суп-пюре з риби та зеленого горошку - Image

Суп-пюре з риби та зеленого горошку

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

2 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Winetime White Fish Fillet in Batter

400 г.

Khutorok Peas green 410g

300 г.

Carrots

1 шт.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл.

Preparation steps

01

Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.

02

Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.

03

Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.

04

Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.

05

У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min