
Рибний паштет
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Norwegian Trout Fillet
400 г.
Baked Salmon Fillet with Smoked Salt
200 г.
Onion
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст. л.
Homemade Butter
70 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Leonardi White Wine Vinegar 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією.
02
Форель змастити оливковою олією, натерти сіллю і перцем. Запікати в духовці 10 хвилин. Остудити. Видалити кісточки і шкіру. Розім'яти виделкою в однорідну масу.
03
Цибулю дрібно порізати, викласти в сито, обдати окропом, дати стекти. З'єднати 1 ст. л. оцту і 1 ст. л. вершків. Перемішати, залишити на 10 хвилин.
04
Масло вершкове розм'якшити. Лосось збити блендером до однорідної маси. Змішати з цибулею, маслом і фореллю. Перемішати. Залишити в холодильнику на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)