Креветочне масло - Image

Креветочне масло

Number of servings: 10Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.

Ingredients

Креветки

150 г.

Вершкове масло

100 г.

Сіль

за смаком

Лимонний сік

за смаком

Preparation steps

01

Креветки відварити, охолодити, очистити.

02

Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.

03

Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.

04

Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Креветочне масло – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua