Шоколадний мус на апельсиновій крупі - Image

Шоколадний мус на апельсиновій крупі

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!

Ingredients

Шоколад

200 г.

Масло вершкове

1 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Апельсин

1 шт.

Апельсиновий лікер

1 ст. л.

Яйце

1 шт.

Preparation steps

01

Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.

02

Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.

03

Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шоколадний мус на апельсиновій крупі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua