Сангрія - Image

Сангрія

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Ingredients for the recipe

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
574.80 - 702.20

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

1,2 л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 ст. л.

Tymbark Orange Juice 1l

1 шт.

Oranges 1kg

2 шт.

Lemon

1 шт.

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

1 паличка

Frapin Cognac 40% 0.7l

50 мл.

Devaitis Carbonated Mineral Water 2l

200 мл.

Preparation steps

01

Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

02

Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

03

Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min