
Салат нісуаз з бобами
Салат Нісуаз - страва французької, прованської кухні. Базовими інгредієнтами цього салату є помідори, оливкова олія і часник, які складають основу провансальської кулінарії. Характерними інгредієнтами для класичного рецепту салата Нісуаз є тунець, анчоуси і маслини. Традиційний салат Нісуаз готується тільки із сирих овочів, лише тоді можна повною мірою насолодитися якістю продуктів. Часто в салат додають відварну картоплю або відварну стручкову квасолю. Легкий, смачний, освіжаючий салат Нісуаз може бути поданий в якості основної страви або як гарнір для рибних і м'ясних страв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bauer Edamame Beans 400g
225 г.
Packed Potatoes
450 г.
Red Onion
1 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
115 г.
Garlic
10 г.
Shallots 250g
10 г.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
12 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
45 мл.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
50 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
225 мл.
Salt Egypt
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Leaves Porcelain Salad Bowl 15x7cm 500ml
1 пучок
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Preparation steps
01
Боби необхідно попередньо на ніч замочити в холодній воді. Після чого відварити. Картоплю відварити в підсоленій воді.
02
У мисці змішати боби, нарізану картоплю, нарізану кільцями червону цибулю, нарізаний тунець і маслини. Обережно перемішати. Прибрати в холодильник на 4 години.
03
У мисці змішати подрібнену цибулю-шалот, анчоуси, влити лимонний сік, оцет і оливкову олію, збити вінчиком. Додати сіль і перець.
04
Викласти на тарілки салатне листя, скропити приготовленим соусом зверху, викласти зварені і нарізані яйця і помідори на листя салату. На помідори та яйця знову збризнути соусом. Суміш із тунця і овочів заправити соусом, що залишився, обережно перемішати, викласти зверху яєць і помідорів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores