
Печінковий паштет з вершками
На даний момент існує безліч рецептів приготування паштетів з різних продуктів. Адже, паштети готуються з усіх продуктів. Це можуть бути паштети з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але в основному паштети звикли готувати з печінки. Багато хто не люблять печінку в чистому вигляді, а в паштеті печінка дуже добре поєднується. Сьогодні ми будемо пробувати печінковий паштет з вершками. Смак у даного паштету вийде відмінним. Аромат печінки, змішавшись з ароматом вершків вразить вас новизною і ніжністю. До того ж, паштет з печінки дуже корисний. Відомо всім, що печінка рекордсмен за вмістом заліза, тому регулярне споживання продуктів з печінки попереджає анемію.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 г.
Onion
150 г.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Печінку порізати на середні шматочки.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти соняшникову олію, викласти печінку і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 2-3 хвилини.
04
Додати цибулю і смажити все разом протягом 5 хвилин, далі вогонь зменшити і смажити масу протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
05
Посолити, поперчити. Влити вершки.
06
Тушкувати 3-4 хвилини до загустіння вершків.
07
Перекласти печінку у відповідну ємність, додати 50 г. вершкового масла. Подрібнити в блендері.
08
Викласти паштет у кілька формочок або в одну велику ємність, добре розрівняти верх.
09
Розтопити 50 г. вершкового масла, налити у форми поверх паштету. Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores