Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях - Image

Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Смажене морозиво - дуже популярний і смачний десерт. Припускають, що вперше це блюдо було приготовано у Франції. Його можна зустріти в меню кафе і ресторанів, але смажене морозиво легко можна приготувати і в домашніх умовах. Для успішного приготування страви морозиво слід якомога сильніше заморозити, щоб воно не розтануло. Ну а головною умовою, звичайно ж, є панірування. Можна замінити кукурудзяні пластівці якимись іншими, додати до них горішки, кокосову стружку. Щоб позбутися надлишків масла, потрібно ненадовго покласти готові кульки смаженого морозива на паперовий рушник перед подачею. Подають смажене морозиво, поливши медом, шоколадним або карамельним соусом.

Ingredients

Sante Corn Flakes 250g

300 г.

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

400 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

100 мл.

Preparation steps

01

Кукурудзяні пластівці подрібнити до стану крихти. З морозива сформувати кульки, обваляти в кукурудзяній крихті.

02

Кульки з морозива залишити в холодильнику на 1 годину.

03

Налити в сковороду олію, поставити сковороду на вогонь, викласти кульки морозива на 3 секунди, після повторно покласти в холодильник на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua