Варення з кабачків - Image

Варення з кабачків

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Здавалося б, що за дивина, готувати варення з овочів, але на щастя в наш час можливо все! Ніжний кабачок з його волокнистою структурою в поєднані з трішки кисленьким смаком лимона завжди можна подавати до святкового столу не лише у вигляді десерта, а й просто у використанні з чорним хлібом, як бутерброд, в доповнення до основної страви. Крім того, кабачок – це дуже корисний овоч, він попіклується про ваш шлунок і про здоровий вигляд вашої шкіри. А якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, то низькокалорійне кабачкове варення допоможе вам прикрасити ваш раціон ще однією дієтичною стравою. Тому якщо ви хочите здивувати своїх близьких та домочадців оригінальною стравою, не забудьте запастись даним десертом.

Ingredients

Цукор

1кг

Лимон

1 шт

Кабачки

1кг

Preparation steps

01

Цукор 1 кг і півсклянки води на повільному вогні розігрівати до розчинення цукру.

02

Потім додати кабачки, очищені від шкірки і насіння, нарізані кубиками.

03

Коли закипить, додати лимон, потертий на тертці разом із шкіркою. Варити на слабкому вогні 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Варення з кабачків – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua