Запечена паста з цукіні і сиром - Image

Запечена паста з цукіні і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей рецепт для любителів пасти - смачної, ситної і поживної страви. Паста - це страва італійської кухні, що традиційно складається із двох основних компонентів: будь-якого макаронного виробу, виготовленого з твердих сортів пшениці, і соусу. Існує безліч варіантів її приготування. Особливість запропонованого варіанту в тому, що одним із інгредієнтів є кабачки цукіні. А головна особливість цієї страви: після традиційного відварювання пасти і з'єднання з іншими інгредієнтами її пропонується запекти в духовці. Сир - невід'ємна частина будь-якої пасти. У цьому рецепті пропонується використовувати три види сиру, але, звичайно ж, можливі інші варіанти, і вибір залишається за Вами.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g

200 г.

Homemade Butter

40 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

4 стеблі

Zucchini

400 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 50гg

125 мл.

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

100 г.

Mozzarella Cheese Lel 45%

100 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

75 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.

02

Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.

03

У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.

04

Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.

05

Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min