
Вареники з гарбузом
Тісто для вареників робиться з пшеничного борошна. Зазвичай воно прісне, але буває і дріжджовим, і на кефірі. Все залежить від того, яка у вас начинка. Але вареники з гарбузом - таку страву ви не пробували точно. І хоча страва така досить сезонна(тільки в період, коли дозріває гарбуз), все ж вам варто спробувати приготувати їх, оскільки вони того варті. Як відомо, в гарбузі дуже багато корисних вітамінів, деякі з яких навіть не зустрічаються більше ні в яких продуктах. Крім того, такі вареники виходять дуже солодкі, вони буквально тануть у роті. А якщо ще їх помазати медом або варенням, то смак вийде просто незабутнім.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Preparation steps
01
У миску вбити яйце, вилити воду, додати борошно і сіль. Замісити круте тісто.
02
Очистити гарбуз, натерти на крупній тертці, додати цукор, змішати, залишити на 30 хвилин. Після, гарбуз трохи віджати.
03
Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.
04
При подачі полити зверху медом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores