
Варення-желе з яблук
Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
500 мл.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.
02
Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.
03
Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.
04
Варити яблука з цукром до загусання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores