Варення із хурми й апельсина - Image

Варення із хурми й апельсина

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зварити варення в домашніх умовах зовсім неважко. Вам не буде потрібно якихось особливих навичок або вправності. Всього лише п'ятдесят хвилин і у вас може бути готове прекрасне, корисне і ароматне варення із хурми й апельсина. Таке варення буде чудово поєднуватися з чаєм. А ще його добре використовувати, як доповнення до десертів. Наприклад, таким варенням відмінно поливати кульки морозива. Морозиво буде набагато смачнішим. А ще добре таке варення буде поєднуватися із смаженими гарячими млинцями. До того ж, таке комбіноване варення з даних фруктів дуже корисне і його необхідно вживати, щоб поліпшити травлення і подолати безсоння.

Ingredients

Хурма

500 г.

Цукор

1,5 ст.

Апельсин

1 шт.

Preparation steps

01

Помити і почистити від шкірки хурму, порізати на шматочки. Додати в каструлю разом з цукром. Апельсин помити, зняти цедру і вичавити сік. Додати в каструлю половину отриманої цедри і вичавлений сік.

02

Поставити каструлю на вогонь, варити 20 хвилин, помішуючи.

03

Для отримання більш однорідного варення викласти масу в блендер, перемолоти, повернути на вогонь, варити ще 10 хвилин на повільному вогні.

04

Простерилізувати банки і кришки, розлити гаряче варення по банках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Варення із хурми й апельсина – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua