Варення із гарбуза і брусниці - Image

Варення із гарбуза і брусниці

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Варення - всім знайоме з дитинства, корисне солодке частування. У кожній родині намагаються приготувати його побільше і посмачніше. Але крім традиційних, які стали давно звичними видів цих ароматних ласощів з'являються нові, цікаві рецепти. Запропонований рецепт із їх числа. Завдяки незвичному, але дуже цікавому поєднанню брусниці та гарбуза, варення виходить смачним і корисним. А наявність в рецепті кориці і гвоздики забезпечує варенню із гарбуза і брусниці тонкий приємний аромат.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

500 г.

Auchan Quick-frozen Cranberry 400g

1 кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Auchan Clove 10g

2 г.

Preparation steps

01

Брусницю перебрати, промити, відкинути на сито і дати стекти воді.

02

Потім брусницю засипати цукром і варити 30 хвилин, часто помішуючи.

03

Гарбуз очистити, нарізати шматочками, з'єднати з брусницею, додати гвоздику і корицю.

04

Готовність визначити по м'якості гарбуза.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min