
Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі
Ingredients
Олія соняшникова
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Карі мелений
2 ст. л.
Чилі мелений
0,5 ч. л.
Яловичина
1 кг.
Бульйон яловичий
150 мл.
Молоко кокосове
400 мл.
Нут консервований
820 г.
Шпинат свіжий (листя)
200 г.
Preparation steps
01
На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.
02
Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.
03
В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores