Сирні млинці з родзинками - Image

Сирні млинці з родзинками

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

225 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

Dobryk Baking Powder

7 г.

Salt Egypt

3 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

375 мл.

Homemade Butter

10 г.

Domestic Cottage Cheese

200 г.

Raisins

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Preparation steps

01

Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.

02

Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.

03

Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.

04

Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min