Туррон - Image

Туррон

Number of servings: 10Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Туррон - це кондитерський виріб, традиційно виготовляється з меду, цукру, яєчного жовтка і смаженого мигдалю або інших горіхів. Туррони зазвичай виготовляються у вигляді прямокутної або круглої форми. До речі, такі ласощі є традиційними різдвяними ласощами в Італії, Іспанії та Чехії. Туррон ще називають нугою. Нуга була добре відома в Середземноморському регіоні з часів Стародавнього Риму. Таку шалену популярність туррони придбали не тільки завдяки своєму чарівному смаку, а й завдяки тому що дані ласощі дуже корисні і їх можна і навіть потрібно давати дітям. Адже, продукти в цілому з яких робляться туррони дійсно мають цілющі властивості.

Ingredients for the recipe

Litniy Med Honey 750g
179.00 - 190.10

Litniy Med Honey 750g

750 g

Ingredients

Litniy Med Honey 750g

250 мл.

Almond

150 г.

Spice Cinnamon Ground

1 ч. л.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Preparation steps

01

Розігріти мед до 60°C. Додати  мигдаль, добре перемішуючи ще трохи прогріти суміш.

02

Збити яєчні жовтки з корицею і цедрою, змішати з горіхово-медовою сумішшю.

03

Збити білок, потроху ввести його в суміш з горіхами. Добре перемішати.

04

Пласку ємність застелити пергаментом, влити солодку суміш, зверху накрити.

05

Залишити туррон застигати на 3 дні. Потім нарізати на невеликі шматочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min