
Теплий сирний сендвіч з печінкою
Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast-free Rye Bread 300g
60 г.
Saint Andre Creme Cheese 200g
30 г.
ZvenyHora Edam Cheese 50%
15 г.
Armando Cheddar Cheese
20 г.
Beef Liver
50 г.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Iceberg Lettuce
за смаком
Preparation steps
01
Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.
02
Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.
03
На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.
04
Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores