Теплий салат з курячою печінкою і яйцями пашот - Image

Теплий салат з курячою печінкою і яйцями пашот

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Вишуканий смак теплого салату з курячою печінкою і яйцями пашот не залишить нікого байдужим. Не дивно, адже соковита печінка, просочена соєвою заправкою з додаванням часнику та цибулі, притягує своїм насиченим ароматом. Завершує кулінарний образ яйце пашот – зварене без шкаралупи яйце по французьким традиціям. При цьому його необхідно влити в закручену воронку з гарячої води. Попередньо додати у воду одну столову ложку оцту. Яйце рекомендується брати свіже, а вода не повинна бути киплячою. Ніжний жовток, що нагадує кремоподібну масу, при подачі трохи надрізати.

Ingredients

Печінка куряча

300 г.

Яйце куряче

3 шт.

Помідори черрі

4 шт.

Салат романо

1 пучок

Шпинат

1 пучок

Соус соєвий

2 ст. л.

Часник

3 шт.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Масло вершкове

3 ч. л.

Олія оливкова

2 ст. л.

Оцет бальзамічний

за смаком

Preparation steps

01

Промити під холодною водою салат, залишити сушитися. Печінку промити, обрізати плівку, нарізати шматочками. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати.

02

Розігріти сковороду, влити оливкову олію, додати вершкове масло, висипати цибулю з часником, обсмажити на середньому вогні 2 хвилини, головне, щоб не підгоріло.

03

Викласти часник і цибулю зі сковороди на тарілку, покласти в олію на сковороді печінку. Залити соєвим соусом, смажити 5-7 хвилин, на середньому вогні до повної готовності.

04

Викласти листя салату на тарілку, на салат викласти обсмажену печінку, залити підливою зі сковороди. Промити помідори, трохи придавити, полити соком салат і додати помідори на тарілку. Зверху покласти відварені попередньо яйця пашот. Скропити зверху салат бальзамічним оцтом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min