
Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Winetime White Fish Fillet in Batter
400 г.
Khutorok Peas green 410g
300 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.
02
Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.
03
Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.
04
Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.
05
У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores