Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом - Image

Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом

Number of servings: 4Cooking time: 4 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Це рецепт супу з азербайджанської кухні. Для супу доцільно використовувати лопаточну частину і грудинку. При замочуванні гороху на ніч, на стакан гороху в миску слід додати 1/2 чайної ложки соди. Завдяки цьому, будь-який горох розвариться. Не забудьте добре промити від соди горох і тільки після цього кидайте його в суп. Горох може викликати здуття живота, але щоб уникнути неприємних явищ в кишечнику, рекомендується додавати в суп багато дрібно нарізаного кропу. У фрикадельки можна додати сушену м'яту, це додасть супу специфічний аромат і смак. Під час готування страви важливо, щоб усі інгредієнти були свіжі та екологічно чисті.

Ingredients

Баранина

600 г.

Рис

100 г.

Горох

100 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Помідори

300 г.

Морква

1 шт.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

1 пучок

Preparation steps

01

Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.

02

Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.

03

Відварити рис до напівготовності.

04

М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.

05

Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.

06

Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.

07

З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua