
Суп вермішелевий по-аргентинськи
Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.
Ingredients
Вермішель
400 г.
Помідори
200 г.
Корінь петрушки
30 г.
Цибуля ріпчаста
50 г.
Масло вершкове
60 г.
Сир
30 г.
Шафран
за смаком
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Бульйон курячий
300 мл.
Preparation steps
01
Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.
02
Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.
03
Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.
04
Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.
05
Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.
06
Перед подачею посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores