Суп із цибулею та сиром - Image

Суп із цибулею та сиром

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цибуля є обов'язковим інгредієнтом в складі багатьох страв, у тому числі і перших страв до обіду. Але в запропонованому рецепті він виступає основою. Цибулю пасерують до карамельного золотистого кольору на маленькому вогні. Цибулю важливо не пережарити. Деякі кулінари додають у вже приготовану страву трохи сухого білого вина чи коньяку. Завдяки таким добавкам суп набуває особливої пікантності, посилюється його незвичайний аромат. До початку трапези потрібно дати супу трохи настоятися. Цибулевий суп із сиром обов'язково подають гарячим.

Ingredients

Курячий бульйон

1000 мл.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сир твердий

100 г.

Борошно

25 г.

Оливкова олія

30 г.

Сіль

за смаком

Зелена цибуля

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю нарізати дрібно. У каструлю влити оливкову олію, розігріти.

02

Додати цибулю і пасерувати до золотистого кольору. Додати борошно і добре перемішати. Продовжити смажити хвилин 5 на невеликому вогні.

03

Додати заздалегідь приготований бульйон. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 20 хвилин. Нарізати сир кубиками. Зелень дрібно нарізати.

04

Готовий суп розлити по тарілках і в кожну додати по 2-3 кубика сиру. Посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп із цибулею та сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua