
Староанглійський хлібний соус
Староанглійський хлібний соус дозволить не тільки урізноманітнити ваш асортимент соусів, але певною мірою зменшить споживання хліба. Спеції слід додавати в молочне пюре за своїм смаком. Лук, який був видалений під час проціджування, при бажанні додають в готовий соус для запаху. Готовий соус залишають в теплому місці на 2 години. Для розігріву соус ставлять на повільний вогонь, і в процесі збивання додають вершкове масло. Цей хлібний соус чудово поєднується з м'ясом, індичкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shallots 250g
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
10 ст. л.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
50 г.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
за смаком
Homemade Butter
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Сream 30% 200ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, покласти її в каструлю з товстим дном, залити молоком, поставити на вогонь. На середньому вогні довести до кипіння, потім зменшити вогонь, варити протягом 10-15 хвилин до м'якості цибулі. Після, процідити через сито, для видалення цибулі з молока.
02
Замочити в молоці черствий хліб на 15-50 хвилин, в залежності від того, наскільки хліб черствий. Після, розім'яти виделкою хліб, перемішати ретельно з молоком до стану пюре.
03
Додати за смаком в молочне пюре спеції, посолити. Збити виделкою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Забрати каструлю з вогню, влити вершки, перемішати. Подавати до м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores