Кальмари, фаршировані креветками - Image

Кальмари, фаршировані креветками

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Звичайно не всі люблять морепродукти. В основному чоловіки більше віддають перевагу м'ясу і всьому, що з ним пов'язано. Але справжнім поціновувачам креветок і кальмарів ця страва точно сподобається. І якщо на перший погляд вам здається, що вона не ситна, то ви помиляєтеся. Такими фаршированими кальмарчиками цілком можна наїстися. Вважається, що користь кальмарів у його смаковому букеті. Він набагато багатший, ніж птиці або навіть яловичини. У кальмарах міститися кислоти, які впливають на рівень холестерину в крові. Ну звичайно ж варто згадати, що в кальмарах дуже багато білка, що добре для м'язових тканин, тому їх м'ясо підійде для спортсменів і тих, хто просто для себе займається спортом.

Ingredients for the recipe

Boiled Frozen Shrimps
279.00 - 363.70

Boiled Frozen Shrimps

per 1 kg

Ingredients

Boiled Frozen Shrimps

250 г.

Onion

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

40 г.

7 Flour 1kg

50 г.

Pink Tomato in Packing

250 г.

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

200 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Akvulya Still Water 2l

за смаком

Preparation steps

01

Креветки розморозити та обсмажити в невеликій кількості олії.

02

Зняти креветки з вогню і викласти на тарілку.

03

Розрізати цибулю навпіл і одну половину подрібнити, обсмажити до прозорого кольору.

04

Додати в сковороду креветки, плавники і щупальця кальмара, дрібно нарізані яйця, зварені вкруту, потертий сир і дрібно порізану петрушку.

05

Все ретельно перемішати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити хвилини 3-4, постійно помішуючи.

06

Отриману начинку трохи остудити і начинити їй кальмари. Відкритий край кальмара закріпити зубочистками.

07

Фаршировані кальмари обваляти в борошні і обсмажити в олії. Після чого зняти з вогню.

08

Для приготування соусу необхідно в тій же сковороді обсмажити на олії дрібно порізану другу половину цибулі.

09

Влити в сковороду вино і дати йому трохи випаритися. Потім додати дрібно нарізані помідори, попередньо очищені від шкірки. Тушкувати близько 10 хв.

10

Соус посолити і поперчити, а також додати води за смаком і залишити тушкуватися ще хвилин 30.

11

За 5 хвилин до закінчення тушкування соусу, додати в нього кальмари. Дати час прогрітися і страва готова.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min