
Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом
Ніжний смак кальмара давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, проте легко очистити цей морський делікатес для деяких стало непосильним завданням. Насправді ж, це зовсім не складно. Потрібно лише опустити тушку в ємність з окропом на п'ять секунд, потім – у крижану воду. І плівочки видаляться без особливих труднощів. Ось і весь секрет. Як варіант, з цим корисним морепродуктом можна приготувати смачний і легкий салат. Пікантне поєднання кисло-солодкого винограду і легкої солонуватості грецького сиру настільки незвично, наскільки божественно. Рекомендуємо використовувати великі сорти винограду як зеленого, так і блакитного кольору (наприклад, августин і гарольд): салатик буде виглядати ефектніше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lollo Bionda Green Salad
200 г.
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
200 г.
Grape
100 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Салат помити, просушити, нарвати руками. Виноград помити і розрізати на половинки.
02
Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім нарізати їх кільцями. Сир фета розкришити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores