Спагеті al frutti di mare - Image

Спагеті al frutti di mare

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.

Ingredients for the recipe

Chumak Spaghetti Pasta 400g
59.99

Chumak Spaghetti Pasta 400g

400 g

Ingredients

Chumak Spaghetti Pasta 400g

500 г.

Vici Squid Rings in Breadcrumbs 300g

100 г.

Spicy Mussels

100 г.

Fresh Frozen Beaten Octopus

100 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Parsley 70g

за смаком

Onion

1 шт.

Garlic

1 зубчик

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Зварити пасту до напівготовності.

02

Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.

03

Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.

04

Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min