Слоєні рогалики з горіхами - Image

Слоєні рогалики з горіхами

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Порадуйте себе смачним десертом і приготуйте листкові рогалики з горіхами. Ця страва безсумнівно припаде до душі любителям горіхових начинок. Горіхи можна використовувати будь-які на Ваш смак: волоські, фундук, мигдаль, арахіс або їх мікс. Трикутна форма тіста дозволяє сформувати рогалик, що нагадує за зовнішнім виглядом французький круасан або апетитне пальчикове печиво. Ніжний розтоплений шоколад, яким поливають рогалики, розбавляє приторну горіхову начинку. Подібні ласощі стануть справжньою підзарядкою для мозку, оскільки горіхи, що входять до складу рецепту, багаті на вміст вуглеводів і жирних кислот.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

500 г.

Almond Nuts 150g

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

100 г.

Preparation steps

01

Подрібнити дрібно горіхи і змішати з цукром.

02

Тісто розкачати в коло і розрізати на 8 трикутників.

03

На широкий край викласти начинку по 1 ч. л.

04

Згорнути рогалики. Край рогаликів трохи притиснути, щоб під час випікання конвертики не розкрилися.

05

Деко застелити папером для випічки. Рогалики запікати при температурі 180°C протягом 20 хвилин.

06

Шоколад розтопити і полити ним остиглі рогалики.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min