
Солодкий рис з часником, креветками і руколою
Це швидкий варіант приготування смачної вечері. Особливо порадіють такій страві ті хто не любить довго возитися на кухні. Адже, приготування страви забере у вас всього двадцять хвилин. При такому мінімумі часу ви будете мати повноцінну смачну страву. Вона вживається в якості самостійної страви, адже, тут є і гарнір - рис, і основна страва - креветки. До того ж в рецепті присутні багато інших інгредієнтів, які в своєму поєднанні і дадуть той незвичайний і самобутній колорит всій страві. Страва досить ситна, але не дуже калорійна. Тому що креветки містять дуже багато білка, який не зіпсує вашу фігуру зайвими кіллограми.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akura Rice Vinegar 200ml
100 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
50 г.
Arugula 50g
100 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
50 г.
Garlic
12 шт.
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Lemon
2 шт.
Shrimps 90/120
500 г.
Eco Ground Coriander
50 г.
Preparation steps
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, всипати рис, варити. Сковороду поставити на вогонь, влити кунжутну олію, додати в сковороду подрібнений часник, важливо не пережарити.
02
Вичавити з лимонів сік, додати до соку в мисці соєвий соус, оцет, цукор і креветки. Перемішати інгредієнти. Додати суміш в сковороду до часнику. Як тільки рідина почне кипіти, зменшити вогонь.
03
Додати в сковороду руколу і коріандр, додати трохи недоварений рис з рідиною, якщо така є. Перемішати. Накрити кришкою, зняти з вогню, дати настоятися 2-3 хвилини в сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores