Сирники прибалтійські - Image

Сирники прибалтійські

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.

Ingredients

Домашній сир

150 г.

Борошно пшеничне

3 ст.л.

Яйце куряче

1 шт.

Сметана

2 ст.л.

Масло вершкове

1 ч.л.

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.

02

З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.

03

При подачі додати зверху сметану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Сирники прибалтійські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua