Шкварки - Image

Шкварки

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Часто зараз говорять про страви різних країн світу. Але не можна при цьому забувати особливості своєї рідної національної кухні. Хоча у багатьох українська кухня асоціюється з борщем і салом, це далеко не всі страви, про які можна говорити. Шкварки готували ще дуже давно. Коли в селі хтось різав свиню, то першим ділом після розбирання туші готували шкварки. І справа навіть не в тому, смачне це м'ясо чи ні. Шкварки - це доповнення до інших страв. Наприклад, до картоплі. Адже шкварки можна залишити в холодному місці на досить довгий час, а потім додавати до страви, коли знадобитися. Вони надають особливого смаку і колоритності кожній страві.

Ingredients

Грудинка свиняча

500 г.

СІль

за смаком

Перець

за смаком

Олія

2 ст. л.

Preparation steps

01

Всі інгредієнти покласти в каструлю з холодною водою. Довести до кипіння, видаляючи піну.

02

Варити до тих пір, поки свиняча шкурка не стане м'якою.

03

Потім порізати грудинку на шматочки та обсмажити на олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Шкварки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua