Cалтімбокка - Image

Cалтімбокка

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Римська кухня розвивалася протягом століть і періодів соціальних і політичних потрясінь. Римська кухня відрізняється від кухні італійської. Адже, Рим став важливим гастрономічним центром за часів античності. Сьогодні ми маємо честь вам представити знамениту римську страву. Салтімбокка в буквальному розумінні слова з італійської перекладається як "стрибни в рот". Салтімбокка - це страва, яка набула світової популярності. Вона подається в кращих ресторанах світу. Ми ж вам пропонуємо, не виходячи з дому, відчути ту принадність і ніжність страви у себе вдома. Страва прикрашається листям шавлії і подається самостійно.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Veal Chop on Bone

8 шт.

Zakarpatski Kovbasy High Grade Parma Raw Smoked Ham

8 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Homemade Butter

60 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

185 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Покласти кожен шматочок телятини між двома листами харчового паперу, відбити до товщини 5 мм. Посипати трохи сіллю і перцем. Шинку нарізати за розміром шматків телятини. Викласти шинку на кожен шматок телятини, зверху лист шавлії. Закріпити зубочисткою.

02

У сковороді розігріти оливкову олію, додати половину вершкового масла, обсмажити рулетики, шинкою наверх, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин, до повної готовності телятини. Перекласти на теплу тарілку.

03

Вилити зі сковороди олію, замість неї влити вино. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити на сильному вогні, до уварювання рідини в два рази. Додати другу половину вершкового масла, коли масло розтопиться додати спеціі. Витягнути із м'яса зубочистки, полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min