
Сальморехо (холодний іспанський суп)
Суп-пюре сальморехо роблять в Іспанії з давніх часів, тому якщо вам забажалось чогось по-справжньому оригінального та заморського цей супчик саме для вас. Використання в даній страві шматочків білого хліба завжди дає можливість насититись сповна. А поєднання свіженьких, зварених яєць з ароматною копченою ковбаскою є просто неперевершеним. Додавання соковитих помідор та духмяних зубчиків часничку вдало доповнюють цей прохолодний коктейль літа. З впевненістю можна говорити про насиченість вітамінами та мінералами даної страви, її поживність та енергетична цінність є головними складовими. Тому готуйте з любов'ю сальморехо для себе та своїх близьких, адже їх здоров'я - це найголовніше!
Ingredients
Помідори
1 кг
Батон нарізаний
1 шт
Цибуля
1 шт
Яйця
2 шт
Копчена ковбаса
100 г
Часник
2 зуб.
Сіль
за смаком
Оцет яблучний
за смаком
Оливкова олія
15 мл
Preparation steps
01
Яйця поставити варитися.
02
Під час варіння яєць підготувати всі інші інгредієнти, крім ковбаси.
03
Всі підготовлені продукти, включаючи хліб, скласти у велику миску і подрібнити блендером в однорідну масу.
04
Додати сіль, оливкову олію, оцет, часник, збивати ще кілька хвилин.
05
Зварені яйця і копчену ковбасу порізати кубиками. При подачі налити сальморехо в глибоку тарілку і додати нарізані яйце і ковбасу по 1 ст. ложці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores