Салат "Захват" - Image

Салат "Захват"

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Салат «Захват», приготований за цим рецептом, дійсно викликає справжнім захват. Це справжні ласощі, що відрізняються незвичайними смаковими якостями, гарним зовнішнім виглядом, приємним ароматом. Головну пікантну нотку цьому салату привносить чорнослив, залишаючи після себе приємний післясмак, а горішки діляться своїм ароматом. Готовий салат потрібно залишити на час настоятися. Подавати цей салат краще в красивому глибокому блюді, прикрашеному свіжою зеленню або овочами. Також можна присипати його трохи тертим сиром. В результаті вийде не просто смачно, але і дуже красиво.

Ingredients

Стегенця

500 г.

Яйця

6 шт.

Чорнослив (без кісточок)

100 г.

Часник

3 зубчика

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Волоські горіхи

100 г.

Preparation steps

01

Окорочка відварити протягом 40 хвилин. Остудити.

02

Відокремити м'ясо від кісток і нарізати невеликими шматочками.

03

Збити яйця. Посолити.

04

Вилити їх на гарячу сковороду, змащену олією. Смажити до золотистого кольору.

05

Обсмажити і зі зворотнього боку. Таким чином обсмажити всі 6 яєць.

06

Готові млинці нарізати соломкою.

07

Чорнослив замочити на 30 хвилин. Потім дрібно нарізати.

08

Горіхи подрібнити в блендері або дрібно порубати.

09

Змішати млинчики, куряче м'ясо, чорнослив, горіхи. Трохи посолити.

10

Додати дрібно порубаний часник і заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Захват" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua