Салат з рисом і мідіями - Image

Салат з рисом і мідіями

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Салат з рисом і мідіями готується дуже швидко і просто, він дуже легкий і смачний, тому це блюдо чудово підійде для вишуканої вечері. Морепродукти ідеально поєднуються з рисом, гармонійно доповнюючи один одного і підкреслюючи кращі відтінки смаку. Мідії - це унікальний продукт, дуже корисний і поживний і при цьому легкий. Перед приготуванням салату мідії слід добре промити. У нас мідії зазвичай продаються в замороженому вигляді. Готувати розморожені мідії потрібно відразу, так як вони швидко псуються. Запах у мідій повинен бути морським. Відомо, що мідії - це дуже низькокалорійний продукт, тому дієтологи часто рекомендують страви з мідій для своїх пацієнтів.

Ingredients for the recipe

Vodnyi Svit Frozen Mussles 400g
104.00 - 164.00

Vodnyi Svit Frozen Mussles 400g

400 g

Ingredients

Vodnyi Svit Frozen Mussles 400g

400 г.

Steamed Rice

5,5 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Develey White Wine Vinegar 6% 250g

1,5 ст. л.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

5,5 шт.

Chicken Egg C0 1pc

1,5 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

8,5 ст. л.

Bay Leaf

0,5 шт.

Parsley 70g

1,5 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mriya Black Pepper Peas 20g

за смаком

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

за смаком

Preparation steps

01

Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.

02

Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.

03

Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.

04

У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.

05

Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min