
Салат із молодого шпинату і грибів
Цей смачний і корисний салат гармонійно поєднує в собі бекон, гриби і шпинат. Шпинат містить велику кількість клітковини, білка, калію, заліза. Він допомагає підтримувати нормальну вагу і втрачати зайву, зміцнює зуби, нервову систему, а сік шпинату - в цілому імунітет. У їжу краще вживати свіже переросле листя через присутність в старому листі великої кількості щавлевої кислоти, яка шкідлива при деяких захворюваннях. Замість печериць можна використовувати лісові гриби або гливи. Шпинат завдяки своєму нейтральному смаку чудово поєднується практично з будь-якими продуктами і хороший в самих різних поєднаннях.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
3 скибочки
Garlic
2 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
2 ч. л.
Spinach Bunch100g
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Shelled Cedar Nuts
50 г.
Preparation steps
01
Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.
02
Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
03
Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.
04
Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores